Zeybekçi’den MHP’ye flaş ziyaret

Zeybekçi’den MHP’ye flaş ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, MHP’ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimi haftalarda açıkladığı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeybekçi, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı’na flaş bir ziyarette bulundu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Nihat Zeybekçi, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir il binasının artık kendi il binaları olduğunu ifade ederek, "İzmir artık oyalanmayacaktır" diye konuştu.

Bahçeli Mersin'de ısrarlı! Ankara pazarlıkları

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi Devlet Bahçeli, İzmir, İstanbul ve Ankara’da aday çıkarmayacaklarını açıklamıştı. Ak Parti’de eski ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi’yi İzmir’den aday gösterdi.

Nihat Zeybekci, AKP İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ile beraber MHP’nin İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’i ziyaret etti ve samimi görüntüler ortaya çıktı.

Ozan Arif'in MHP'li Semih Yalçın'a cevabı ağır oldu: Seni viski şişesine oturtur ve o koca kıç*nı...'

BAHÇELİ’YE ŞÜKRANLARINI İLETTİ

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nihat Zeybekçi, Bahçeli’ye şükranlarını iletti. Zeybekçi yaptığı konuşmada İzmir’in artık oyalanmayacağını, hak ettiği yere geleceğini bunun için var gücüyle çalışacaklarını ifade etti.

zeybekci.jpeg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.