Zeytinburnu’ndaki kavgada bir genç ile çocuk vuruldu

Zeytinburnu’ndaki kavgada bir genç ile çocuk vuruldu

Zeytinburnu'nda sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışan şüpheliler daha önce kavga ettikleri, kaldırımda bekleyen kişiye ateş açtı. Açılan ateş sonucu 18 yaşındaki Kadir H. ve 10 yaşındaki bir çocuk yaralanarak hastanede tedavi altına alındı

Olay, saat 18.00 sıralarında Yeşiltepe Mahallesi 56/A sokakta meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, sokağa otomobille gelen yüzleri maskeli 3 kişi, kaldırımda bulunan 18 yaşındaki Kadir H.'ya ateş açtı. Açılan ateş sonucu mermiler Kadir H. ve bu sırada olay yerinde bulunan 10 yaşındaki G.G.'ye isabet etti. Kadir H. bacağından ve belinden, G.G. ise sırtından yaralandı. Silahlı saldırganlar, geldikleri otomobille olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıların çevredeki vatandaşların otomobilleriyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Polis kaçan saldırganları bulmak için çalışma başlattı.


İKİ GRUP DAHA ÖNCE DE DEFALARCA BİRBİRİNE GİRMİŞ

Edinilen bilgiye göre, yaralanan Kadir K. ve tanıdıklarıyla, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin 1 Temmuz Çarşamba akşamı da Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi'nde kavga ettiği, kavgada Derman H. ile Kadir H. isimli şahısların silahla yaralandığı öğrenildi. Aynı mahallede oturduğu öğrenilen iki grubun defalarca kavga ettiği de bildirildi.


KAVGALARI BİTMEDİ

Olayı gören Naime Güneş, "3 el silah sesi duydum. Ondan sonra çocuk yaralı şekilde yerde yatıyordu. Biri küçüktü sırtından vurulmuştu. Diğeri de bacağından vurulmuştu. Durumu ağırdı, ikisini de arabaya koyup götürdüler. Ben ateş açanları görmedim 3 el silah sesi duydum. Üçü de onlara isabet etti. Birinin durumu ağır bence. Devamlı kavga ediyorlardı, aynı mahalledenler." diye konuştu.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.