Zübeyde Kahraman’ı öldüren Murat Kaya'dan şok eden sözler: “Yine yanlış vurdum”

Zübeyde Kahraman’ı öldüren Murat Kaya'dan şok eden sözler: “Yine yanlış vurdum”

3 çocuk annesi Zübeyde Kahraman, Murat Kaya adlı kişi tarafından vuruldu. 2005 yılında da kiralık katil olarak tutulan Kaya’nın 6 yaşındaki bir çocuğu yanlışlıkla öldürdüğü ortaya çıktı. Kaya, polis sorgusunda, “Yine yanlışlıkla vurdum” dedi.

İstanbul’un Kağıthane İlçesi’ne bağlı Hamidiye Mahallesi’nde, 40 yaşındaki Zübeyde Kahraman, 10 Ağustos 2018’te bir komşusuyla bankta otururken vuruldu. Hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtulamayan üç çocuk annesi Zübeyde Kahraman hayatını kaybetti. Saldırganın hedefindeki Hamza Terzi yaralanırken, İsa Terzi ise saldırgandan kurtuldu.

Hürriyet’te yer alan habere göre, polis, bir arazi nedeniyle iki aile arasında yıllardır benzer olayların yaşadığını belirledi. Son bir yılda 4 silahlı saldırının meydana geldiği öğrenildi. Olayın yaşandığı gece ise Akkuş Ailesi tarafından, Terzi Ailesi’ni korkutmak maksadıyla tutulan bir kişinin olay yerine geldiği, ateş açtığı ve yanlışlıkla Zübeyde Kahraman adlı kadını öldürdüğü tespit edildi.

DAHA ÖNCE DE 6 YAŞINDA BİR ÇOCUĞU ÖLDÜRMÜŞ!

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, saldırganın Murat Kaya olduğunu belirledi. Murat Kaya’nın 2005 yılında da yanlışlıkla 6 yaşında bir çocuğu öldürdüğü ortaya çıktı. 

Tutuklanarak cezaevine koyulan Kaya’nın 2017’de izin ihlali yaparak kaçtığı ve uzun süredir arandığı belirlendi.

murat-kaya.jpg

YANLIŞLIKLA ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Suçunu itiraf eden Murat Kaya, amacının sadece korkutmak olduğunu, kadını da yanlışlıkla vurduğunu söyledi.

İddianamede, Süleyman Akkuş ile İsa Terzi’nin 10 yıl önce Eyüp’te yer alan, o dönem değeri 500 bin dolar olan bir arsanın alınması için anlaştıkları, daha sonra ise arazinin değeri konusunda başlayan anlaşmazlık nedeniyle aileler arasında husumet çıktığı öğrenildi.

Öte yandan, Süleyman Akkuş’un, Ramazan Kuruöz adlı şüpheli ile 150 bin lira karşılığında, Terzi Ailesi’nden birinin öldürülmesi konusunda anlaşmaya vardığı, Kuruöz de tetikçi olarak adamlarından Murat Kaya’yı görevlendirdiği aktarıldı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.