15 Temmuz Şehitler Köprüsü neden trafiğe kapatıldı?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü neden trafiğe kapatıldı?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü dün akşam saat 22.00 sıralarında polisler tarafından trafiğe kapatıldı. Köprünün trafiğe kapatılmasıyla birlikte vatandaşlar büyük tedirginlik yaşadı. Peki köprü neden trafiğe kapatıldı? İşte ayrıntılar;

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün dün gece trafiğe kapatılmasının sebebi şüpheli bir çantanın olduğu öğrenildi. Köprüde bulunan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi ve köprü çift yönlü olarak kapatıldı.

Uzman ekiplerin kontrol ettiği çantadan herhangi bir şüpheli duruma rastlanmadı. Çantanın alınmasıyla köprü 20 dakika sonra trafiğe açıldı.

Avrupa Yakası'ndan Anadolu istikametinde seyir halindeki bir sürücü, saat 22.04 sıralarında köprü üzerinde, orta şeritte, bir çanta görüp polise bildirdi. Köprü Koruma polisleri, köprüyü çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Ardından şüpheli çantanın bulunduğu alan şerit çekilerek güvenlik altına alındı. Köprünün kapatılması nedeniyle, köprü girişlerinde, her iki yönde trafik durdu. Çağrılan bomba imha uzmanlarının kontrol ettiği çantadan herhangi bir şüpheli duruma rastlamadı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.