3.5 yaşındaki Evrim kayıp!

3.5 yaşındaki Evrim kayıp!

Tokat’ta dün sabah saatlerinde 3.5 yaşında bir kız çocuğu kayboldu. İşte ayrıntılar;

Tokat Turhal’da 3.5 yaşındaki minik Evrim’in kaybolduğu açıklandı. Küçük çocuğun evlerinin önünde oynarken kaybolduğu öğrenildi.

Son zamanlarda kayıp çocuk vakaları artmaya başladı. Özellikle Minik Eylül ve Leyla Aydemir olaylarının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü ailelere özel bir uyarıda bulundu ve daha fazla dikkat edilmesi konusunda telkinler yapıldı.

Son olarak Tokat’ın Turhal İlçesi’nden gelen kayıp haberi büyük üzüntü yarattı.

Turhal’da, sabah saatlerinde evlerinin önünde oynarken kaybolan 3,5 yaşındaki Evrim Atış'tan haber alınamıyor. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma ekipleri arama çalışması başlattı.

Tokat'ın Turhal ilçesine bağlı Yenisu köyü yaylasında, Dilek-Burhan Atış çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan Evrim Atış, sabah saatlerinde hayvanları suya götürmek için evden ayrılan babaannesi Satı Atış'ın peşinden gitti.

Küçük Evrim'i fark eden babaanne Satı Atış, torununu eve bıraktıktan sonra tekrar ayrıldı. Bir süre sonra geri dönen Satı Atış. Evde torununu bulamayınca komşularından yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler Küçük Evrim'i bulmak için bölgede arama çalışması başlattı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.