3500 yılından geldim dedi, elindekini  gösterdi!

3500 yılından geldim dedi, elindekini gösterdi!

3500 yılından geldiğini öne süren ve adının Mary olduğunu söyleyen kadın hangi ülkede olduğu bilgisini veremeyeceğini çünkü yaşamından endişe ettiğini belirtiyor.

Mary, 18 yaşında Fransa'nın başkenti Paris'te henüz bir öğrenciyken okulda görev yapan Profesör Paul Marteaux'un kendisine laboratuvarda iş teklif ettiğini söylüyor.

ultrason.JPG
Kimya öğrencisi olan Mary, laboratuvarda sıradan bir iş yaptığını, örnekleri numaralandırdığını ifade ediyor.
Mary'nin iddiasına göre görev yaptığı laboratuvarda yalnızca özel kişilerin girebildiği bir oda yer alıyordu ve Mary bu odaya giriş yapabileceği kartı bir şekilde elde etti ve yasaklı odaya girdi.


Girdiği odada çok sayıda kablo ve değişik araçların bulunduğunu belirten Mary, Profesör Paul'un odaya girdiğini, Mary'i odada görünce son derece sinirlendiğini, bir süre sonra sakinleşen Paul'ün kendisine zaman makinesi asistanlığı adı verilen bir iş önerdiğini öne sürüyor.

 


Zaman makinesinin 1970'li yıllarda icat edildiğini belirten Mary, bu teknolojinin kamuya duyurulmaması için küresel çapta bir protokolün imzalandığını, laboratuvardaki cihazla asker ve kamu çalışanı olan birçok kişiyi geleceğe gönderdiklerini ifade ediyor.

 


1 yıl zaman makinesi ile çalıştıktan sonra geleceğe gitmek isteyen Mary'nin önerisi kabul edildi ve Mary'nin 3500 yılına gönderilmesi kararlaştırıldı.


Daha önce en fazla 2900 yılına gidildiğini belirten Mary bunun büyük bir risk olduğunu vurguluyor.
Andromeda Galaksisinden gelen uzaylıların insanlık medeniyetine saldırdığını öne süren Mary 3500 yılında bir yıl geçirdiğini, orada uzaylılara karşı mücadele eden bir grup insana katıldıklarını ve çıkan savaşta uzaylılar tarafından rehin alındığını anlatıyor.

 


Yarı uzaylı bir bebeğe sahip olacağını öne süren Mary çaresiz olduğunu belirtiyor.
Kullanıcılardan biri "Hamile insanlar uyuşturucu kullanmaz" yorumunda bulunarak Mary'i alaya aldı.

 

Siyasetcafe.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.