Açık öğretim kayıt yenileme ne zaman?

Açık öğretim kayıt yenileme ne zaman?

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF), 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme takvimi yayımlandı. Peki AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Erken yaşta iş hayatına atılan birçok insan eğitim öğretim hayatını devam ettirmek için Açık Öğretim Fakültesi'ni (AÖF) tercih ediyor. Bu bağlamda, her eğitim-öğretim döneminde AÖF'e başvurular yoğun bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Açık Öğretim Fakültesi, AÖF 2018-2019 eğitim öğretim yılı Bahar Dönemi başvurularının başlamasıyla birlikte birçok vatandaş "AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?" "AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak?" sorularının cevabını araştırıyor. İşte merak ettiğiniz soruların cevabı…

Açık öğretim (AÖF) KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

Açık Öğretim Fakültesi AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri 11- 22 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Ders seçiminize göre ödeme bilgileriniz oluşur. Ders seçimini yapan öğrenciler ilgili ödemelerini yaparak kayıtlarını yeniletebilir. Kayıt yenileme tarihleri içinde ödeme bilgileri aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden görülebilir ve ödeme yapılabilir.

Yeni sisteme göre ders seçimleri yapılmadan ve banka ödeme bilgileri oluşmadan kayıt işlemleri tamamlanmayacaktır.

AÖF ÖDEMESİ NASIL YAPILACAK?

Açık Öğretim Fakültesi'nde kayıt yenileme için ödemeleri Ziraat Bankası aracılığıyla; Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme. Ders seçimi işleminizi yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilirsiniz. Ancak, kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapılamayabilir.), İnternet Bankacılığı ile Ödeme, ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız) ödeme yöntemleriyle yapılabilir. Ayrıca mobil Bankacılık ile Ödeme, Kayıt yenilemenin son günü İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23.30’a kadar da ödeme yapılabilecektir.

AÖF KAYIT YENİLEMEDE HANGİ AŞAMALAR VAR?

“Öğrenci İşlemleri” menüsünden “Kayıt İşlemleri” seçilerek periyot seçim ekranından “Periyot”, eğer birden fazla birime kayıtlı ise “Birim” seçim panelinden birim seçilmesi gerekmektedir.

“Açılan Dersler”, “Seçilen Dersler”, “Başarısız Dersler” ve “Ders Programı” butonlarıyla listelenecek 4 sayfa vardır. “Açılan Dersler” yarıyıl bazında gösterilmektedir.

“Birim Değiştir” satırında, satır üzerinde herhangi bir yere tıklanarak diğer birimler listelenecek ve seçilen birimin derslerine ulaşılabilecektir.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.