Adana’da ‘çocuk gelin’ operasyonu

Adana’da ‘çocuk gelin’ operasyonu

Adana'da ‘çocuk gelin’ ihbarı üzerine polis, evlendirilmek istendiği öğrenilen kız çocuğunun yaşadığı eve uzun namlulu silahlarla baskın yaptı. İşte haberin ayrıntıları;

Adana’da 17 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmek istendiği ihbarını alan polis ekipleri eve operasyon düzenledi. Uzun namlulu silahlarla eve baskın yapan polisler, kızın nişanlı olduğunu, bir yıl sonra kendi isteği ile evleneceğini öğrenmesinin ardından 17 yaşındaki kız çocuğu ailesine teslim edildi.

348rjfhueh384sdnj.jpg

ZIRHLI ARAÇLA EVE OPERASYON DÜZENLENDİ

Adana'nın Seyhan İlçesi Gülbahçe Mahallesi’nde yaşayan 17 yaşındaki H.K.’nin evlendirileceği bilgisine ulaşan polis ekipleri, çocuk şube müdürlüğü ekipleriyle irtibata geçerek zırhlı araçla eve operasyon düzenledi.

sdjfjeui38483frhu348ereuu.jpg

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA BASKIN YAPILDI

Uzun namlulu silahlarla baskın yapan ekipler, eve girdi ve kız çocuğunu emniyete götürdü.

4783yrhefiuwhuhuiw.jpg

“AİLEM ZORLA EVLENDİRMİYOR”

17 yaşında olduğu belirlenen kız çocuğu H.K., polise verdiği ifadede, "Ben nişanlıyım ancak bir yıl sonra yani 18 yaşına girdikten sonra evleneceğim. Ailem beni zorla evlendirmiyor ben kendi isteğimle 18 yaşında evleneceğim" şeklinde konuştu. Polis, ailenin de ifadesine başvurduktan sonra, H.K.’yi ailesine teslim etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.