Adana’da ‘halay’ kavgası! 2 yaralı, 6 gözaltı

Adana’da ‘halay’ kavgası! 2 yaralı, 6 gözaltı

Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde, düğüne katılan iki gence halayı bozduklarının söylenmesi üzerine ortalık karıştı. Çıkan kavgada 2 kişi bıçaklandı. Olayın ardından 6 kişi gözaltına alındı.

10 Mart Pazar günü meydana gelen olay Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde gerçekleşti. Yavuzlar Mahallesi’ndeki bir düğüne katılan Onur A. Ve Volkan Ö. kalabalıkla beraber halaya katıldı. Bunun üzerine gençlere halayı bozduklarının söylenmesi üzerine kavga çıktı. Kavgada 2 kişi yaralandı. Olayın ardından 6 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

İHA’da yer alan habere göre, Muhammet T., Necati Ç., Murat K., Reber S., 17 yaşındaki C.T. ve aynı yaştaki M.E.K., halaya katılan 2 genci uyardı. Birbirine bağıran taraflar arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Onur A. İle arkadaşı Volkan Ö., çıkan kavgada bıçaklandı.

Yaralanan iki kişi, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar ise düğünün yapıldığı yerden kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Onur A.’nın yoğun bakımda olduğu, hafif yaralı Volkan Ö.’nün ise tedavisinin ayakta yapıldığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Muhammet T., Murat K., Necati Ç., Reber S., C.T. ve M.E.K. gözaltına alındı. Yaşları 18 yaşından küçük olan C.T. ile M.E.K., Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Diğer 4 kişi de adliyeye sevk edildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.