Afrin şehidinin adı eşinin çalıştığı okula verildi

Afrin şehidinin adı eşinin çalıştığı okula verildi

TSK’nın Afrin’i terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Üsteğmen Usta'nın ismi eşinin çalıştığı okula verildi. İşte ayrıntıları;

Türkiye’nin güneyinde büyük bir tehdit oluşturan terör örgütünün temizlenmesi için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın adı, öğretmen eşinin Antalya'da görev yaptığı okulda yaşatılacak.

Antalya Valiliği, Şehit Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın eşi Saide Üstüner Usta'nın Serik ilçesi Abdurrahmanlar Mahallesi'nde öğretmen olarak görev yaptığı okulun adının değiştirilmesine karar verdi.

Bayraklarla donatılan okula, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek ve Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz'in katılımıyla Şehit Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın isminin bulunduğu tabela asıldı.

Burada bir konuşma yapan kaymakam Şimşek, "Vatan uğruna şehitler olduğu sürece bu vatan ebediyen yaşayacaktır. Bu memlekette, vatan uğruna çok insanlar şehit oldu. Bu toprakların vatan olmasını sağlayan da budur" diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ise acı haberin hemen ardından şehidin eşinin çalıştığı okula ismini vermek istediklerini dile getirdi. Bu konuda gerekli görüşmelerin yapıldığını anlatan Ekiz, "Levhamızı astık. Tüm ülkemizin başı sağ olsun" dedi.

okul1.jpgokul2.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.