Afrin’de ki Mehmetçiğe övgü yağdırdılar

Afrin’de ki Mehmetçiğe övgü yağdırdılar

Türk Silahlı Kuvveleri’nin Afrin’de başlattığı operasyonda canını ortaya koyan Kahraman Mehmetçiğe övgü yağdırdılar. İşte ayrıntılar;

TSK, Suriye'nin Afrin kentindeki terör unsurlarına yönelik düzenlediği 'Zeytin Dalı Operasyonu’na Özgür Suriye Ordusu ile birlikte hareket eden Türkmen birlikleri de destek veriyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 20 Ocak günü Suriye'nin Afrin kentindeki terör örgütlerine yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'nda Türk askerleriyle Özgür Suriye Ordusu ile birlikte Türkmen birlikleri de terör örgütlerine karşı mücadele ediyor.

Operasyonda Türk ordusunun destan yazdığını belirten Türkmen birliklerinin komutanları önceliklerini Türkiye sınırına yakın noktadaki köyleri teröristlerden temizlemek olarak belirlediklerini ve bunu başardıklarını ifade etti.

TSK'nın Afrin kırsalında destan yazdığını ve kendilerinin de destek verdikleri için aynı bir gurur yaşadığını anlatan Türkmen komutanlar, "Teröristlerin elindeki Raco ve Cinderes  beldelerini de en kısa zamanda teröristlerden alacağız" dedi.

Türkmenler, teröristlerden kaybettikleri bölgelere mayın ve bombalı tuzaklar kurduğunu ve TSK'nın profesyonel birliklerinin bu hain tuzakları da boşa çıkardığını kaydederken, Türk halkından tek isteklerinin Zeytin Dalı Harekatı'na katılanlara dua etmeleri olduğunu vurguladı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.