Afrin’de sıcak gelişme! Raco’ya girildi

Afrin’de sıcak gelişme! Raco’ya girildi

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu’nun Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’ndan sıcak bir gelişme yaşanıyor. İşte ayrıntılar;

TSK ve ÖSO’nun Afrin’de ki terör örgütlerini temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu’nda önemli bir adım atıldı. Özgür Suriye Ordusu birlikleri Raco’ya girdi.

Valilik binasında büyük panik! Bomba alarmı verildi

Zeytin Dalı Harekâtı’nda 41 gün geride kalırken bugün ÖSO birlikleri Raco'ya girdi. Kent merkezinde şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Öte yandan harekatın başlangıcından bu yana 2295 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TSK'nın Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı 42. gününe girerken Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 2295 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Dün 8 askerimizin şehit olduğu hain tuzak sonrası Afrin'de ATAK helikopterleri ile 9 terörist etkisiz hale getirildi. Bu sabah itibarıyla Raco yerleşim biriminde meskun mahal operasyonu başlatıldı. ÖSO güçlerinin de Raco'nun merkezine girdiği belirtiliyor.

Afrin’de ki toplam şehit sayısı açıklandı! İçimiz yandı canlarımız gitti

ÖSO birliklerinin Raco'ya girdiğini ve şiddetli çatışmaların yaşandığı açıklandı. Sabah namazından sonra operasyon için harekete geçen ÖSO birliklerinin Raco çevresindeki 2 köyü aldığı belirtildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.