Ahmet Takan Yeniçağ'dan istifa etti Kurumun bekası için...

Ahmet Takan Yeniçağ'dan istifa etti Kurumun bekası için...

TSK'dan Perinçekçiler tasfiye edildi diyen Yeniçağ Gazetesi yazarı ve Abdullah Gül'ü eski danışmanı Ahmet Takan, Yeniçağ'dan istifa etti.

Yeniçağ gazetesinin Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, gazeteden istifa ettiğini duyurdu.

Takan sosyal medya hesabından şunları kaydetti:

"Türkiye'de gazeteci olmak da kalmak da zor iştir. Bugüne kadar sadece inandığım değerler uğruna gazetecilik yaptım. 'Kurumun bekası' için aranızdan ayrılıyorum. Bir başka mecrada buluşmak ümidiyle!.."

Ahmet Takan, Yüksek Askeri Şura kararları sonrası "Ordu'daki Perinçekçilerin tasfiye edildiğini" iddia etmiş, Takan'a birçok isim tepki göstermişti. 

Takan'ın bugün Yeniçağ'da "Semadirek Yunan adası mı?" başlıklı son yazısı yayımlanandı.

ahmet-takan-siyasetcafe.JPG

NİHAT GENÇ İFŞA ETMİŞTİ

Gazeteci Nihat Genç geçtiğimiz günlerde Youtube'taki kendi kanalı Veryansın TV'deki konuşmasında Ahmet Takan'ı hedef almıştı.

'Bu ülkeye en büyük belayı FETÖ'cüler getirmiştir. O yüzden Türk Milleti teyakkuzdadır. Sen kalkıp vatansever diye teminat verirsen bu iyi bir şey değildir.' diyen Genç sözlerine şöyle devam etmişti:

'Yeni Çağ Gazetesinden Ahmet Takan konuyla ilgili çok ilginç bir yazı yazdı dedi ki;  Perinçek'çiler tasfiye oldu. Türkiye'de subaylarımıza kim Perinçekçi diyorsa bilinsin ki o FETÖ'cüdür.

Bana bir Perinçek'çi subay göstersinler ben kendimi asarım.

Türkiye'de benim gördüğüm 10- 15 tane savcı vardır. Onların dışında şuan Türkiye'de cumhuriyete  bağlı kurumsal, vatansever diyebileceğim savcı yoktur. Bu Yaş'ta bunu gösteriyor. '

Tarihte casusluk için kurulan çarpık ilişkileri anlatan Genç, Türkiye'de bunun örneğini FETÖ'cüler göstermiştir dedi.

Sözlerine şöyle devam etti;

"Fetöcüler hem kendilerini düzdürüyorlar, hem casusluk işleri yapıyorlar ve bununla da iftihar ediyorlar. Abdullah Gül'ler, Davutoğulları, Babacanlar, yola çıkmış geliyorlar. Star gazetesinde Ali Bayram kalktı Nazlı Ilıcak'ı övdü mesela. Normalde yasak Fetö' cüyü övmek  ama yapıyorlar işte. 

Ahmet Taşgetiren'lerin yazdıklarına bakın. Siz kimlere kahraman diyorsunuz? Kimlerle iş yapıyorsunuz. Bu ülkeye kast etmiş, casusluk yapan fetöcüler bunlar. Bunlara vermediğiniz kalmadı, herşeyinizi veriyorsunuz.
pislik anlamıyla, doğru anlamıyla Netflix dizileri doğru, sizin hayatınızı anlatıyor."

nihat-genc-siyasetcafe-001.jpg

 

 

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum