AK Parti İstanbul itirazına 3 bavul evrakla başvuruyor  

AK Parti İstanbul itirazına 3 bavul evrakla başvuruyor  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul seçimlerine olağanüstü itiraz dilekçesini vermek için YSK'ya gitti. AK Partili yetkililer yanlarında 3 valiz dolusu belge ile YSK binasına girdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul seçimlerine olağanüstü itiraz dilekçesini vermek üzere YSK'ya gitti. AK Partili yetkililer yanlarında 3 valiz dolusu belge getirdi.

Yavuz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Birazdan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin İPTALİ ve YENİLENMESİ talepli Olağanüstü İtirazımızı Yüksek Seçim Kuruluna sunmuş olacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

İSTANBUL’DA 20 BİN KORSAN SANDIK TESPİT EDİLDİ

AK Parti’nin yapmış olduğu incelemeler neticesinde İstanbul genelinde yaklaşık 31 bin sandıkta görevli 62 bin sandık kurulu üyesinin kamu çalışanı olması gerekirken 20 bin kişinin memur olmadığı ortaya çıktı.

Ak Parti şu anda YSK binasına 3 bavulla itiraz için başvurusunu yaparken, son dakika gelen bir bilgiye göre İstanbul genelinde yaklaşık 31 bin sandıkta görevli 62 bin sandık kurulu üyesinin memur olması gerekiyordu. Ancak AK Parti, yaklaşık 20 bin kişinin memurluk vasfı taşımadığını tespit etti. AK Parti bu listeyi YSK’ya sunarak İstanbul’da seçimin iptali ve yenilenmesinde en önemli delil olarak görülüyor. İşte bavullarda bu kadar çok delil ve belge olmasının nedeni de bu isimlerin bilgilerini içeren evrakların yer aldığı öğrenildi.

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.