AK Parti'den Abdullah Gül'e çakal benzetmesi!

AK Parti'den Abdullah Gül'e çakal benzetmesi!

YSK'nın İstanbul kararı sonrası "Yazık, bir arpa boyu yol alamamışız" açıklamasında bulunan Abdullah Gül'e AK Parti'den çok sert tepki geldi. 

Yerel seçim sürecinde her iki günde bir yeni parti kuracağı ve bunu AK Parti'nin seçimlerde zarar görmesi halinde daha da hızlandıracağı iddiaları olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün YSK'nın İstanbul kararını 367 kararına benzeten çıkışına en sert tepki Yüksek Seçim Kurulu AK Parti Temsilcisi Recep Özel’den geldi. 

'BU HİKAYEDE ÇAKALLARA YER YOK'

“Bu şarkı burada bitmez! Bu hikâyede çakallara yer yok!” diyen Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Abdullah Gül’e ‘kardeşim’ sözleriyle Cumhurbaşkanlığı yolunu açmasını hatırlattı.

Resmi twitter hesabından konuyla alakalı paylaşımda bulunan Özel, Gül’ün sözlerine karşılık, “Recep Tayyip Erdoğan size 'kardeşim' diyecek! Ve siz onu 'kuyuya' atmaya çalışanlarla beraber hareket edeceksiniz! Sonra dönüp millete ne diyeceksiniz; 'Kardeşimizi çakal yedi, bu da gömleği' mi diyeceksiniz? Bu şarkı burada bitmez! Bu hikâyede çakallara yer yok!” dedi.

GÜL, YSK’NIN KARARINI '367 KARARI' İLE BİR TUTMUŞTU

İstanbul seçim sürecinde ve sonrasında AK Parti aleyhine açıklamalarını sürdüren 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün akşam saatlerinde resmi sosyal medya hesabından YSK’nın İstanbul kararıyla ilgili paylaşım yaparak, kararı Anayasa Mahkemesi’nin 2007’deki ‘367 Kararı’ ile eş tutmuş, “Yazık, bir arpa boyu yol alamamışız.” İfadelerinde bulunmuştu. Gül'ün bu açıklamasına bir çok kişiden ve vatandaşlardan tepki gelmişti. 

SİYASETCAFE.COM
 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.