Ak Parti'den flaş erken seçim açıklaması

Ak Parti'den flaş erken seçim açıklaması

Son Dakika… Adalet ve Kalkınma Partisi’nden kamuoyunda ve basında günlerdir tartışılan erken seçime ilişkin açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar;

Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimler erkene alınacak mı? bu sorunun yanıtını Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun verdi.

Ahmet Sorgun erken yerel seçim iddialarına ilişkin konuştu ve noktayı koydu.

Genel Başkan Yardımcısı Sorgun seçimlerin erkene alınmayacağını, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacağını ifade etti.

Sorgun, 2019 Yerel Seçimlerine Hazırlık Toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, toplantıda yaklaşık 1.5 ay önce yapılan 24 Haziran seçimlerini değerlendireceklerini belirterek, "Haziran seçimlerini herkes değerlendirdi ama burada 81 ilimizin seçim işleri başkanları var. 81 ilimizin SKM başkanları var. Olayın sıcaklığı geçti. Daha gerçekçi daha reel ve daha içeriden bir değerlendirme şansını elde etmiş olacağız. Bunun yanında 2019 31 Mart'ında yapacağımız altını çizerek söylüyorum her gittiğim yerde bana soruluyor mutlaka illerde sizlere de soruluyordur, 'yerel seçimler erkene alınacak mı?' diye hayır. İnşallah 31 Mart 2019 mahalli seçimlerinin de hazırlıklarını gözden geçireceğiz, hazırlıklarına başlayacağız, onun üzerine değerlendirmelerde bulanacağız" dedi.

siyasetcafe.com

dolar-003.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.