Vekilden 15 Temmuz Gazisi’ne şok yanıt!

Vekilden 15 Temmuz Gazisi’ne şok yanıt!

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili, 15 Temmuz Gazisi’ne sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir yanıt verdi ve büyük tepki topladı. İşte haberin ayrıntıları;

Ak Parti Milletvekili Çamlı, sosyal medyada 15 Temmuz Gazisi ile tartıştı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabında polemiğe girdiği 15 Temmuz Gazisi Yahya Tezgelen'e ‘tantana yapmayın’ ifadelerini kullandı.

Ak Partili vekil Ahmet Hamdi Çamlı kendisiyle görüşmek isteyen 15 Temmuz Gazisi Yahya Tezgelen’i önce tersledi ardından şok bir cevap verdi.

15 Temmuz Gazisi Yahya Tezgelen kişisel Twitter hesabından, Ahmet Hamdi Çamlı ile görüşmek istediğini belirtti. AK Partili Çamlı, Tezgelen'in bu isteğine "iyi de kardeşim medyadan mı konuşacağız, her yerde bize ulaşabileceğin kanallar, bilgiler var. Bu şekilde medya üzerinden mi konuşalım? Başka maksadın mı var? Anlamadım" yanıtını verdi.

"TANTANA YAPMA"

Tezgelen, Çamlı'nın bu cevabından sonra günlerdir kendisine ulaşmaya çalıştığını belirtip, "başka ne gibi maksadım olabilir" dedi. Çamlı, 15 Temmuz Gazisi'ne "bize herkes ulaşabilirken, senin ulaşamaman manidar" şeklinde yanıt verdi.

Devamında Çamlı, Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmadan kısa bir videosunu paylaştı. Videoda Çamlı'nın "tantana yapmayın" dediği görüldü.

"OYUMU DA KANIMI DA HELAL ETMİYORUM"

15 Temmuz Gazisi, Çamlı'nın "tantana yapmayın" ifadelerini kullandığı videoyu paylaşmasından sonra, "Bir damla kanımı sana helal etmiyorum. Bu yaptığın şeyin adını koyamadım ama bunu izleyip de sana tepki göstermeyen kimseye hakkımı helal etmiyorum. Verdiğim oyu da helal etmiyorum" dedi.

İşte o paylaşımlar:

akpli-vekil-siyasetcafe1.jpgakpli-vekil-siyasetcafe2.jpgakpli-vekil-siyasetcafe3.jpg

siyasetcafe.com

dolar-005.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.