Ak Parti’den ilginç açıklama! ‘Dolar çılgın bir partide..’

Ak Parti’den ilginç açıklama! ‘Dolar çılgın bir partide..’

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden yeni bir dolar açıklaması yapıldı. Ak Parti Grup Başkanı Bostancı, dolardaki hareketliliğe ilişkin Twitter’dan açıklama yaptı. İşte ayrıntılar;

Ak Parti Grup Başkanı Naci Bostancı dolara ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu ve vatandaşlara seslendi.

‘Türkiye büyüyüp güçlendikçe önündeki yol dikleşiyor. Bu millet bu kader tepesini aşacak’ diyen Naci Bostancı, "Toplumsal algıdaki bozulmanın önemli bir kısmını 'içeride dışarıda' manipülatif hareketler oluşturur. Eğer doğrudan toplumun kendisi bu manipülasyonları reddetme yönünde bir tavır sergilerse 'manipülatör' kendi zayıf girişimiyle baş başa kalır" dedi.

"TL'NİN KAZANDIRMA GÜCÜNÜ GÖRMEK DOĞRU"

Naci Bostancı, sözlerine şöyle devam etti:

"Türkiye'nin 'anlık, ve kimin kazanıp kimin kaybedeceğinin asla kestirilemeyeceği' paritelerine bakarak davranmak yerine uzun dönemli paritelere bakarak TL'nin kazandırma gücünü görmek doğru ekonomik tutumlar için önemlidir. Dolar şimdi çılgın bir partide kendinden geçme hali içinde.

"BU ÇILGINLIĞA DA DIŞARIDAN BAKALIM"

Derinlik sarhoşluğu gibi sürekli başkalarının katılımıyla akıldan ipini koparmış bir şekilde gidiyor. Ancak bu çılgın parti muhakkak bitecek yine ekonomi kendi gerçekliğine dönecek. O gün kaybedenlerden olmamak için her 'çılgınlık' gibi bu çılgınlığa da dışarıdan bakmak yerinde olur. Türkiye'nin geçmiş tecrübeleri, üretim kapasitesi, imkanları, potansiyeli ve aklı üzerine analitik muhakeme sahibi olanlar şüphesiz bu dönemsel 'halisünasyonlara' kapılmayacaklardır."

İşte Bostancı'nın dolar paylaşımları:

naci-bostancinin-dolar-aciklamasi-siyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.