AK Parti’den Kabe imamına şok sözler: Allah sizi kahretsin

AK Parti’den Kabe imamına şok sözler: Allah sizi kahretsin

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Gaziantep Milletvekilinden Kabe imamına şok tepki.. İşte haberin ayrıntıları;

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Kabe imamına çok sert sözler söyledi ve ‘Allah sizi kahretsin’ dedi. 

Milletvekili Ahmet Uzer, Kabe imamına tepki göstererek, "Kabe imamı bile Amerika ve İsrail’in güzel işler yaptığını söylüyor, Allah sizi kahretsin” ifadelerini kullandı.

Cemaat imamından şok sözler

Amerika Birleşik Devleti Başkanı Donald Trump’ın dün akşam açıkladığı skandal Kudüs kararının ardından tüm dünyadan tepkiler çığ gibi büyüyor.

Türkiye’de ise 81 ilde bugün cuma namazı çıkışında vatandaşlar, siyasiler ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) toplanarak ABD’nin kararını protesto etti. Gaziantep’teki Ulu Cami önünde toplanan yüzlerce kişi de tekbir sesleri sloganlarla kararı protesto ederken, bazı siyasiler de basın açıklaması yaptı.

ALLAH SİZİ KAHRETSİN, PERİŞAN ETSİN

Cuma namazı sonrası yaptığı açıklamada alınan bu kararı tanımadıklarını ve kınadıklarını ifade eden AKP Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, “Maalesef 1 buçuk milyar Müslüman uyuyor. Ve idarecilerinin çoğu da gaflet içerisindeler, Amerika, İsrail ve Siyonistlere satılmış. Yıllarca arkasında namaz kıldığımız, Kabe’nin imamı bile beyanat vererek, Amerika ve İsrail’in dünyada çok güzel işler yaptığını söylüyor. Allah sizi kahretsin, Allah sizi perişan etsin” dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ise alınan kararın kesinlikle kabul edilemez olduğunu belirterek, kararı kınadı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.