Ak Partili Külünk'ten bomba çağrı! Hepsi özür dilesin

Ak Partili Külünk'ten bomba çağrı! Hepsi özür dilesin

AKP eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Pensilvanya'ya giderek FETÖ lideri ile fotoğraf çektiren AKP'liler için flaş bir açıklama yaptı.

AKP eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Kocaeli Koz’a yaptığı açıklamada Pensilvanya'ya giderek FETÖ lideri ile fotoğraf çektiren AKP'lilerin özür dilemesi gerektiğini söyledi.

O vekillerden Gülen'in yanıbaşında olan eski Siirt milletvekili Afif Demirkıran, geçen günlerde AKP Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı'na getirilmişti. Halen fotoğraftaki birçok isim AKP milletvekili olarak yaşamını devam ettiriyor.

Külünk şu ifadeleri kullandı:

'Operasyonları erteletebilmek, yargı ve güvenlik bürokrasisine baskı yapıyorlar. Açıkçası AK Parti’nin gücünü kullanarak bunları yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar. Bunları biliyoruz. Milletimiz umutsuz olmamalı. Bu ülkenin kanını akıtanlar başarılı olamazlar. İşte geçen gün orduda görevli 110 subay gözaltına alındı. Bu ne demektir, işbirlikçiler tasfiye edilmelidir. Pennsylvania’ya gidip fotoğraf çektirenler hiçbirşey olmamış gibi davranmamalı. Milletten özür dilemeliler. Özeleştiri yapamayanlar maalesef 17/25 Aralık’tan sonra bile Fethullah Gülen güzellemesi yaptılar bu milletin gözünün içine baka baka. Millete saygısızlık yapanları millet affetmiyor. Yargı bürokrasisinin üzerinden elinizi çekin diye açık açık konuştum. Bunları ben söylerken hepsi bilgiye dayalıydı. Gerçeğe, tespite dayalıydı. Ben sıradan bir adamım sade vatandaşım ama şunu biliyorum hangi kente giderseniz gidin sokak size doğruyu söyler. Benim durduğum yer sokağın yeridir. Hiçbirşey olmamış gibi davranmayın. Dolayısıyla bu mücadele devletin mücadelesidir. Bu devlet kimseye, hiçbir gruba kendini tek başına teslim etmez.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.