AK Parti’ye gönderme yapmak isteyen Mahmut Tanal dalga konusu oldu

AK Parti’ye gönderme yapmak isteyen Mahmut Tanal dalga konusu oldu

CHP’li vekil Mahmut Tanal, AK Parti’ye gönderme yapmak isterken büyük bir hataya imza attı. 

Yerel seçimlerin ardından Çanakkale’nin Kepez İlçesi’nde Belediye Başkanı olan Birol Arslan, belediyenin kapısına, belediyenin kasasında yer alan miktarı ve devraldığı borcu afiş yaptırıp astırdı. Bu afişin görselini sosyal medya hesabından paylaşan CHP’li vekil Mahmut Tanal, “AK Partili belediyeler borç batağından…” diye yazdı ancak Kepez’de bir önceki dönemde de belediye CHP yönetimindeydi. 

Yerel seçimlerin ardından Çanakkale Kepez Belediye Başkanı olan Birol Arslan, belediyenin kasasında yer alan toplam parayı ve mevcut borç tablosunu afiş yaptırarak belediye binasının önüne astırdı.

Kasasında 375 bin 618 lira olduğu ifade edilen Kepez Belediyesi’nin, 4 Nisan 2019’da toplam borcunun ise 61 milyon 825 bin 517 lira olduğu belirtildi.

Kepez Belediyesi’nin bir önceki dönemde de CHP’nin yönetiminde olduğunu bilmeyen Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından bu görseli paylaşarak, “AK Partili belediyeler borç batağından…” diye yazdı.

mahmut-tanal-003.jpg

Twitter kullanıcıları ise CHP’li Mahmut Tanal’ın AK Parti’ye gönderme yapmak gerekçesiyle yaptığı bu paylaşıma tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

d1-003.jpgd2-003.jpg

Mahmut Tanal, durumun farkına varmasının ardından yaptığı paylaşımı sildi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.