AKP’li incegöz’den ağır eleştiri “KE-MAL BEY”

AKP’li incegöz’den ağır eleştiri “KE-MAL BEY”

ABD’de devam eden Zarrap yargılaması ile ilgili olarak AKP Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, 15 Temmuz'dan sonra, paralel yapı dediğimizde onlara sahip çıkan Kılıçdaroğlu, Ke-Mal bey, vicdanı rahat mı?" şeklinde ağır bir dil kullandı.

“KE-MAL BEY, VİCDANI RAHAT MI?”

Yavuz Oğhan'ın programını aktaran Sputnik'in haberine göre; AKP’li İnceöz'ün eleştirileri şöyleydi: “17-25 Aralık'tan sonra biz paralel yapı derken, başta kendi şahsı olmak üzere, paralel yapının gazetelerinde, televizyonlarında yayınlara çıkan, okullarına dershanelerine gidenler, kucaklarına gidenler Kılıçdaroğlu'nun partilileriydi. 15 Temmuz'dan sonra, paralel yapı dediğimizde onlara sahip çıkan Kılıçdaroğlu, Ke-Mal bey, vicdanı rahat mı?"

 

SKANDAL! İYİ Parti’den Kudüs ille ilgili şok açıklama

 

“RÜŞVET ALAN BAKANLARLA İLGİLİ VERDİĞİNİZ KARARIN ARKASINDA MISINIZ?”

İnceöz'ün Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır sözünün ardından "Rüşvet aldığı belirtilen dört bakanla ilgili verdiğiniz kararın arkasında mısınız?" sorusuna verdiği yanıt ise şöyle:

"Evet, şöyle. Konuları çarpıtmayalım. Sizi de ülkemizin gerçeklerine davet ediyorum. ABD'deki yapılan yargılamaya bakın. Varsa ambargoyla ilgili bir şey, başka Avrupa ülkelerine ne yapılıyorsa, gereğinin yapılması lazım."

 

 Zarrab hücre arkadaşına tecavüz etmiş!

 

EMPERYALİST ZİHNİYET, ÜLKEMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ TEHDİT …"

AKP Grup Başkanvekili, sözlerini sonlandırırken, soru sorulmasına da müsaade etmedi ve Reza Zarrab davasının konuşuluyor ve "bizim gibiler tarafından konuşturuluyor" olmasının "acı" olduğunu ifade etti. İnceöz, sözlerini şöyle noktaladı:

"Emperyalist zihniyet, ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit etmeye kalkarken, bizim sadece bunu (Zarrab davası) konuşuyor olmamız ve sizin gibiler tarafından konuşturuluyor olması, acı. Ne yaparlarsa yapsınlar, ülkemizin birlik ve beraberliği için çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz."

Bahçeli'nin dediği olmuyor! MHP-AK Parti ittifakında şok gelişme

siyasetcaf.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum