Akşener hakkında şok iddia! SENARYO

Akşener hakkında şok iddia! SENARYO

FOX TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında gündemi sallayacak bir iddiada bulundu. İşte ayrıntılar;

Fatih Portakal, İYİ Parti’deki yaşanan son gelişmeleri sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile değerlendirdi ve ilginç bir iddia ortaya attı.

SENARYO

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin seçimli kurultayında kesin olarak aday olmayacağını açıklamasına Fatih Portakal'dan çok konuşulacak bir yorum geldi. Sosyal medyadan yorum yapan Portakal, "Aday olmayacağım diyor, parti meclisi aday göstereceğiz diyor. Önceden yazılmış senaryo gibi duruyor. Gelecek hemen gelse de öğrensek" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olağanüstü kurultayla ilgili olarak bugün yeni bir açıklama yaptı. Twitter’dan açıklama yapan Akşener, "Kurultayda aday olmama kararım kesindir" dedi.

Akşener, "Partimizin yoluna yeni bir yönetim ile devam etmesinin, hem partimizin kurumsallaşma sürecini tamamlayabilmesi, hem de önümüzdeki yerel seçimlerde geleceğinden emin olduğum başarılı sonuçlar için önemli bir ilk adım olduğu kanaatindeyim" diye konuştu.

aksener-aday-gosterilecek-siyasetcafe.jpg

Akşener'in kararına ünlü spiker Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Portakal, "Türkiye siyasetinde eşine az rastlanır karar Meral Akşener’in kesin dille aday olmayacağını açıklaması. Senaryosu önceden yazılmış hamle değilse doğru yapmış! İsteneni veremedi, koltuğu bırakması doğal; yapabilen gelsin anlayışı. Başarısızlığını göremeyen başka siyasilere yanıt gibi" yazdı.

portakal-siyasetcafe.jpgportakal-siyasetcafe1.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.