Akşener’den flaş FETÖ iddiası! ‘Parası olan tahliye ediliyor’

Akşener’den flaş FETÖ iddiası! ‘Parası olan tahliye ediliyor’

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündemi sarsacak bomba iddialarda bulundu. Akşener FETÖ borsasının oluştuğunu söyledi. İşte haberin ayrıntıları;

Akşener, bir FETÖ borsası oluştuğunu söyleyerek, "Garibanları attılar hapse, zenginler kaçtı. Şimdi bir FETÖ borsası oluştu. Parası olan tahliye oluyor" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir FETÖ borsası oluştuğunu belirterek, "Garibanları attılar hapse, zenginler kaçtı. Şimdi bir FETÖ borsası oluştu. Parası olan tahliye oluyor. Parası olmayan, yatıyor. Bunların her bir yeri rüşvet, her bir yalan, her bir yeri talan" dedi.

Meral Akşener'den skandal "Türkiye mozaiği" tweti!

Tekirdağ’da vatandaşlara hitap eden Akşener,  AK Parti iktidarının FETÖ/PDY soruşturmalarını eleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “FETÖ borsası” oluşturulduğunu kaydederek, "Garibanlar attılar hapse, zenginler kaçtı. Şimdi bir FETÖ borsası oluştu. Parası olan tahliye oluyor.

Parası olmayan, yatıyor. Bunların her bir yeri rüşvet, her bir yalan, her bir yeri talan. Belediyeler eliyle sizin haklarınızı gasp ettiler. Belediyeler eliyle oluşturulan rantların, bir tane küçücük ilçe belediye başkanının 1500 dairesi olur mu? Haram zıkkım olsun.

FETÖ'nün suikast listesi ele geçirildi

Bu yolsuzlukların üzerine gitmek ant olsun, şart olsun. Sizin adınıza ilk yapacağım iş olacak. Şimdi net bir şey söylüyorum. Güçlünün, hukukun olduğu, haklının, hukukunun olmadığı bir ülkede adalet tesis edeceğiz. Eğer hukuk yoksa, ekonomiye güven olmaz.

Böyle bir Türkiye'nin büyümesi mümkün değildir, gençlerinin umudunu olması mümkün değildir. Kendi çocuklarının gemicikleri var. Gemicik filoları var. Hani kardeşim, sen bir yüzümle yola çıkmıştın?

Nasıl oldu gemicikler, nereden yaptılar gemicikleri? Bir bakanın çocuğu 'evde çok para yok diyor 20 milyon'. Para sayma makinesi olur ama. Senin çocuğun ile onun ki bir mi? Çocuk nazik çocuk, parmakları narin, para sayarken ne olur?

O kadar parayı sayarken eller şişer. Onun için para sayma makinesi var. Biz ayakkabı kutularında para biriktirmeyeceğiz. Biz bakan çocuklarının elinde trilyonlarca lira oluşturmayacağız.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.