FETÖ'nün suikast listesi ele geçirildi

FETÖ'nün suikast listesi ele geçirildi

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ)suikast listeleri ele geçirildi. İşte o isimler.. Türkiye'de üst düzey siyasetçi ve bürokratlara yönelik suikast listeleri ortaya çıktı. İşte şok haberin ayrıntıları;

Emekli Albay Zeki Üçok'un geçtiğimiz günlerde ortaya attığı FETÖ'nün suikast timi kurduğuna dair iddiaları gerçek çıktı.

Akit TV'de yer alan bir habere göre, Makedonya'da düzenlenen bir operasyonda Türkiye'ye suikast için gelmeyi planlayan teröristler ele geçirildi. Yakalanan teröristlerin üzerinden içerisinde siyasi ve gazetecilerin bulunduğu bir suikast listesi bulundu.

İŞTE HEDEFTEKİ İSİMLER

Suikast listesinde Doğu Perinçek, Süleyman Soylu, Berat Albayrak ve Metin Külünk ismi geçen siyasilerden bazıları. Cem Küçük, Adnan Zentürk, Fatih Tezcan'da listede yer alan gazetecilerden. Star Yazarı Ardan Zentürk’ün geçenlerde telefonuna program atılarak bütün hesapları ele geçirildi.

CUMHURBAŞKANI'NA SUİKAST PLANI ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz Günlerde Yunanistan'da DHKP-C'nin 9 üyesi yakalandı. Yakalanan teröristler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunu hedef almayı planlıyorlardı.

EMEKLİ ALBAY ZEKİ ÜÇOK UYARMIŞTI

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kurmuş olduğu Ergenekon kumpasıyla hapis yatan Emekli Albay Ahmet Zeki Üçok, sosyal medya hesabı üzerinden FETÖ'nün Makedonya'da 60 dönüm çiftlik satın alarak suikast timi kurduğunu iddia etti. Üçok, bu tim içerisinde eski SAT, MAK ve TAK timlerinin yer aldığını belirtti.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.