Meral Akşener'den skandal "Türkiye mozaiği" tweti!

Meral Akşener'den skandal "Türkiye mozaiği" tweti!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Twitter sayfasından skandal bir paylaşımda bulundu.

MHP’den ihraç edildikten sonra Genel Başkan Adayları Koray Aydın, Ümit Özdağ ile birlikte İYİ Parti’yi kuran Meral Akşener, twitter sayfasından çok tartışılacak bir twit paylaştı.

SKANDAL TWET

Akşener, Tekirdağ ziyareti öncesinde Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda “Memleketimizin samimi, candan ve vatan aşığı insanlarıyla bir bütün olmak için Tekirdağ’dayız. Türkiye mozaiğinin harcı, Cumhuriyet sevdalısı Trakyalı hemşehrilerimizle ülkemizin batısından söz veriyoruz: Batıdan doğuya, kuzeyden güneye Türkiye İYİ olacak” dedi.

AKŞENER, “TÜRKİYE MOZAİĞİ” DEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daha sonra sildiği paylaşımındaki “Türkiye mozaiği” ifadesi Ülkücü camiada büyük bir tepki ile karşılandı. 

AKŞENER'İN SİLDİĞİ O TWET

aksenermozaik.jpg

TÜRKEŞ, “MERMER ULAN MERMER” DEMİŞTİ

MHP’nin kurucu Lideri merhum Alparslan Türkeş, katıldığı bir televizyon programında dönemin DEP’li milletvekili Orhan Doğan’ın “Türkiye mozaiktir” sözüne karşılık, “Ne mozaiği, mermer ulan mermer” demişti.

İŞTE ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN MEŞHUR SÖZÜNÜN VİDEOSU

 

 

MHP’DEN AYRILDILAR AMA

MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye muhalefet ederek Genel Başkanlık yarışına giren Koray Aydın ve Ümit Özdağ başarılı olamayınca Meral Akşener ile yeni bir parti kuracaklarını açıklamış ve bu sürecin sonunda “Ülkücü olmayacak ve merkezde olacak” denilen İYİ Parti’yi kurmuşlardı.

AKŞENER, “GÖMLEĞİNİZİ DEĞİŞTİRMEYİN” DEMİŞTİ

“Merkez”de olmak için kurulan İYİ Parti’nin Genel Başkanı olan Meral Akşener’in üst üste yaptığı skandal açıklamalar karşısında MHP’den ihraç edilen veya kendi isteğiyle ayrılanların nasıl bir tavır geliştireceği merak ediliyor.

Akşener, kurdukları İYİ Parti’ye her kesimden katılım beklediklerini ve kimsenin “gömlek değiştirmesine gerek olmadığını” açıklamıştı. Akşener’in yaptığı skandal açıklamalar üst üste gelirken, geçmişte kendilerini MHP’li ve ülkücü olarak nitelendiren yeni İYİ Partililerin sessizliği de sosyal medyada tartışma konusu olmaya devam ediyor.

SOSYAL MEDYA BUNUNLA YIKILIYOR

Yapılan açıklamalardan rahatsız olan İYİ Parti ve Akşener destekçilerinin bir kısmı gelişmeler karşısında, “İYİ Parti’ye başka yerlerden gömleğini değiştirmeden gelenlere saygı duyuyoruz. Ancak, partide görev alan, yöneticilik yapan MHP ve ülkücü kökenlilerin bırakın gömlek değiştirmeyi, don ve atletlerini bile değiştirdiklerini görüyoruz” diyor.

Hakan Sönmez siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.