Akşener’den ‘Zekeriya Öz’ uyarısı

Akşener’den ‘Zekeriya Öz’ uyarısı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yozgat’ta vatandaşlara seslendi ve gündemi uzun süredir meşgul eden konu ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Meral Akşener, son çıkarılan KHK ile ilgili önemli  açıklamalar ve uyarılar yaptı.

İYİ Parti lideri Akşener, 696 sayılı KHK ile ilgili kamu bürokrasisine seslenerek, "Kanuna uymayan, Anayasa suçu işlenen bu KHK'nın kanunsuz emirlerini yerine getirirseniz, Zekeriya Öz'ün yanında yer almanız son derece mümkündür. Sakın ola Zekeriya Öz'ün durumunu unutmayasınız" diye konuştu.

Yozgat'ta açıklama yapan Meral Akşener, "KHK bizim için yok hükmündedir" diyerek şunları belirtti:

Şişman bir adam vardı, bir dönem, zırhlı makam aracı tahsis edilmişti, bu ülkenin Genelkurmay Başkanı, bu şahıs tarafından hapse atılmış ve alkışlanmıştı iktidar tarafından. Ben o zamanlar Meclis yönetiyordum. Sayın Bekir Bozdağ, bu FETÖ grubuyla ilgili gözleri yaşara yaşara, 'hoca efendi, hoca efendi' deyişini hatırlıyorum. CHP'lilerin ağzından, 'F' çıksa hepsi beraber ortaya çıkarlar ama en şiddetli savunan da sayın bakandı."

İYİ Parti AYM'yi tehdit etti! Yüce Divan'da yargılanırsınız

Şimdi buradan bürokrasiye sesleniyorum; Kanuna uymayan, Anayasa suçu işlenen bu KHK'nın kanunsuz emirlerini yerine getirirseniz, Zekeriya Öz'ün yanında yer almanız son derece mümkündür. Sakın ola Zekeriya Öz'ün durumunu unutmayasınız. Mavi Marmara gemisinde 9 şehidimiz var. Gittiler, İsrail'e bir 'Ey' yapıldı. Sonra aradan zaman geçti el sıkışıldı. Sayın Erdoğan, dedi ki 'Yahu giderken bana mı sordunuz.' Bakın samimiyetle söylüyorum bürokrasideki arkadaşlara sesleniyorum, sakın ola ki kanunsuz bir iş yapmayasınız. Aynı sayın Erdoğan der ki dönüp size, 'Bana mı sordunuz kardeşim.' Kalırsınız suçla baş başa."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.