Aleyna Tilki estetik yaptırdı: İşte son hali

Aleyna Tilki estetik yaptırdı: İşte son hali

Genç sanatçı Aleyna Tilki’nin son hali görenleri şaşkına çevirdi. İşte haberin ayrıntıları;

Dil eğitimi için gittiği Amerika Birleşik Devleti’nden geçtiğimiz günlerde dönen Aleyna Tilki, yeni görüntüsüyle şaşırttı.

Adını duyurduğu andan bu yana her adımı olay olan genç şarkıcı Aleyna şimdi de estetik haberiyle gündemde. İddiaya göre 17 yaşındaki lise öğrencisi Aleyna Tilki dudaklarını doldurttu.

İşte Aleyna Tilki'nin estetik yaptırdıktan sonraki görüntüsü...

tilki1.jpg

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000 yılında Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da doğdu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez ekranlara çıktı. Ağustos 2016 yılında Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak bulundu. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016 yılında Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve birsene içinde 300 milyondan fazla izlendi. Bu şekilde en çok izlenen Türkçe şarkı klibi oldu. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nda 2 numaraya kadar çıktı. Tilki, Temmuz 2017 yılında ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu.

Çıkışının ilk dönemlerinde uygunsuz mekânlarda sahne alması, reşit olmadığı nedeni ile 65. Türkiye Hükûmetinin tepkisini çekmesine sebep oldu. Kasım 2016 yılında bir konseri sırasında mekâna iki el yapımı ses bombası atıldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.