Aleyna Tilki'ye boşanma şoku

Aleyna Tilki'ye boşanma şoku

Son günlerde gözlerden uzak kalmaya çalışan ve dil öğrenmek için Amerika'ya gittiği bilinen liseli şarkıcı Aleyna Tilki'nin anne ve babası boşandı.

17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki‘nin babası Mehmet Tilki ve annesi bugün yollarını ayırmak için ilk adımı attı. Küçükçekmece Adliyesi’ne avukatları eşliğinde gelen Aleyna Tilki’nin annesi Havva Tilki ve babası Mehmet Tilki, Aile Mahkemesi’ne boşanma dilekçesi verdi.

 

 

Gülben 'Benim ölümümü seyrettiler'

 

 

 

anne.jpg

CNNTürk’ ten Murat Aydın’ın haberine göre, sundukları anlaşmalı boşanma dilekçesini mahkemeye sunan çift, kısa süre içinde duruşması görülerek boşandılar.

 

 

Yeşim Salkım'dan Seda Sayan'a hodri meydan

 

tilki3.jpg

 

ALEYNA AMERİKA’DA DİL ÖĞRENECEK

Geçtiğimiz günlerde annesi Havva Tilki'yle birlikte Los Angeles'a giden genç popçu, burada geleceğiyle ilgili kariyer planlaması yapacak. Lise son sınıf öğrencisi olan Aleyna, Türkiye'deki eğitimini dondurup ABD'de dil eğitimi alacak. Annesiyle Los Angeles'ta okul araştıran genç şarkıcının araba kullanamayacağı için toplu taşımayla rahat bir şekilde ulaşabileceği bir ev baktığı öğrenildi. Türkiye'deki okulunda öğrendiği İngilizce'yi akıcı bir şekilde konuşmak isteyen Tilki, burada tamamen konuşmaya odaklı bir okul arayışı içinde…

aleyna3.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.