Alman firma Türkiye'yi haritadan sildi! Skandala jet açıklama

Alman firma Türkiye'yi haritadan sildi! Skandala jet açıklama

Almanya’nın önde gelen firması Türkiye’yi haritadan sildi. İşte skandal haberin ayrıntıları ve ardından yaşananlar;

Alman lastik firması Continental, internet sitesinde de yer alan son yayınladığı reklam filminde görünen haritada büyük bir skandala imza attı.

Alman lastik markası tanıtım videosunda  Türkiye’yi haritadan sildi. Marka Türkiye’yi haritadan silerek büyük bir skandala imza attı.

Şirketin kullandığı haritada Türkiye'nin bulunduğu yerde Akdeniz görünüyor. Continental'den yapılan açıklamada ise "Sosyal medyada yer alan paylaşımlar sayesinde Continental Otomotiv Global sayfasında grafik hatası olan bir videonun yer aldığının farkına vardık. Videonun hemen kaldırıldığını bildirmek isteriz. Tüm kamuoyundan özür dileriz" denildi.

Powertraing isimli teknolojinin tanıtım videosunda yer alan haritada, diğer tüm ülkeler görünürken Türkiye yerinde Akdeniz görünüyor.

sildiler.jpg

Harita üzerinde Powertrain’in aktif olarak bulunduğu ülkeler gösteriliyor. Bu ülkelerin gösterildiği sırada ise skandal harita görünüyor.

ÖZÜR DİLEDİLER

Continental’dan yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

Sosyal medyada yer alan paylaşımlar sayesinde Continental Otomotiv Global sayfasında grafik hatası olan bir videonun yer aldığının farkına vardık. Tüm sosyal medya kullanıcılarına bize bu hatayı bildirdikleri için teşekkür ederiz. Videonun hemen kaldırıldığını bildirmek isteriz. Derin üzüntü içerisindeyiz. Tüm kamuoyundan özür dileriz.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER;

firmaa.jpg

siyasetcafe.com

Alman firma Türkiye'yi haritadan sildi! Skandala jet açıklama

Alman firma Türkiye'yi haritadan sildi! Skandala jet açıklama

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.