Aman Reis görmesin!

Aman Reis görmesin!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Fecir Alptekin o fotoğraflarını tek tek sildi. İşte ayrıntılar;

Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre, Fecir Alptekin Cumhurbaşkanı başdanışmanlığına atandı. Alptekin atamanın ardından ise sosyal medya hesaplarından fotoğraf temizliği yaptı.

Alptekin'in silinen fotoğraflarına ulaşmak isteyen internet kullanıcıları "Sayfa bulunamadı" uyarısıyla karşılaşıyor. Alptekin'in Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki bir davette çekilen fotoğraflarıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'în kızı Sümeyye Erdoğan ile çekilen fotoğraflarını ise koruduğu görüldü.

FECİR ALPTEKİN KİMDİR?

Fecir Alptekin, lise eğitimini İtalyan Lisesi'nde tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun oldu. Alptekin, medya kariyerine Cumhuriyet ve Yeni Binyıl gazetelerinde muhabir-editör olarak başladıktan sonra Halkla İlişkiler, İletişim ve Pazarlama sektörüne girdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Alptekin, ilaç sektöründe yer alan Novartis Pharma, TUSİAD, Türk Reklam Ajansları Derneği ve Memorial Sağlık Grubu'nda kariyerine devam etti. 2006 yılından bu yana çalıştığı Turkuvaz Medya Grubu'nda en son Kurumsal İletişim Grubu Başkanı olarak görev alıyordu

Fecir Alptekin'in internetten kaldırdığı bazı fotoğraflar şöyle:

fecir-alptekin-siyasetcafe1.jpgfecir-alptekin-siyasetcafe2.jpg

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda çekilen fotoğrafı sosyal medyada tutmaya devam ediyor:

fecir-alptekin-siyasetcafe3.jpgfecir-alptekin-siyasetcafe4.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.