Ankara’da köpekleri zehirleyerek öldüren kişilerin görüntüleri ortaya çıktı

Ankara’da köpekleri zehirleyerek öldüren kişilerin görüntüleri ortaya çıktı

Ankara’da 16 köpeğin zehirlenmesine neden olan üç kişi gözaltına alınmıştı. Levent Ö., Aydın G. ve Musa D.’nin zehirli etleri getirdiği o görüntüler ortaya çıktı.

Ankara Batıkent’te zehirli tavuk etinden yiyen köpekler telef oldu. Köpekleri zehirledikleri iddia edilen Musa D., Levent Ö. ve Aydın G.’nin görüntüleri bugün ortaya çıktı. Şahısların zehirli etleri taşıdıkları o anlar anbean kaydedildi.

Yenimahalle’ye bağlı Batıkent bölgesinde zehirlenen sokak köpeklerinden 7’sinın tedavisi Eryaman’da bir klinikte devam ederken, köpeklere ilk müdahaleyi yapan veteriner hekimlerden Şevki Gök, içinde bir yavru köpeğin de yer aldığı hayvanların durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Gök, dün akşam saatlerinde bir hayvanseverin kendisini aramasıyla olay yerine gittiklerini ve çok vahşice görüntülerle karşılaştıklarını söyledi. Şevki Gök, gıda içine karıştırılmış bir zehirle karşılaştıklarını, hayvanları kusturduklarında tavuk etleri ve çeşitli gıdaların olduğunu, 7’sini hayatta tutabildikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

OLAYIN GEÇMİŞİ!

Olay, dün akşam saatlerinde Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’ne Bağlı Batıkent semtinde meydana geldi. Hayvanseverlerin boş arazide ve parklarda yaptırdıkları kulübelerde beslediği sokak köpekleri, çevre sakinleri tarafından can çekişirken bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine Yenimahalle Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri bölgeye geldi. Yapılan ilk tespitte, zehirlendiği belirlenen köpeklerden 13’ü telef oldu. Diğer köpekler ise veteriner kliniklere götürüldü. Tedaviye alınan köpeklerden 3’ü daha kurtarılamazken, şuana kadar 16 köpeğin telef olduğu, 7 köpeğin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

DHA'nın paylaştığı görüntülerde, etin içine zehir katan kişilerin köpeklerin bulunduğu bölgeye bu gıdaları koyduğu görülüyor.

İşte o görüntüler:

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.