Antalya’da motosikletli sapık alarmı!

Antalya’da motosikletli sapık alarmı!

Antalya’daki motosikletli sapık mahalleyi ayağa kaldırdı. Genç kızlara cinsel organını göstererek taciz eden sapığı polis her yerde arıyor. İşte olayın ayrıntıları;

Antalya’da yaşanan iğrenç taciz olayı akıllara durgunluk verdi. Mahallede sabah ve akşamları motosikletiyle tur atan sapık 17 yaşındaki Zeynep A. ile Damlagül T.’yi taciz etti. Bir hafta içinde iki kez tacize uğrayan genç kızlar, polise giderek durumu bildirdi. Bunun üzerine polis, mahalledeki kameraları tek tek inceledi.

antalya-da-bisikletli-tacizci-panigi-siyaset-cafe.jpg

‘CİNSEL ORGANINI GÖSTEREREK TACİZ ETMİŞ’

Motosikletli sapık tarafından kızı tacize uğrayan Osman T., mahallede yaşanan korkuyu anlattı. Osman T., “Kızım bir hafta içinde iki kez taciz edildi. Şahsı güvenlik kameralarını inceleyerek tespit ettik. Görüntüleri de emniyet birimlerine teslim ettik. Kızım bir arkadaşıyla dershane önünde beklerken bu şahıs yanlarına yaklaşıp, ‘Kızlar bakar mısınız?’ demiş. O anda da pantolonunun fermuarını açıp cinsel organını göstermiş. Bu olay farklı tarihlerde 2 kez yaşanmış" diye konuştu.

‘MAHALLEDE NÖBET TUTUYORUZ’

Yine şahıs tarafından kızı tacize uğrayan Kemal A.’da olayla ilgili şunları söyledi: "Mahalledeki herkes tedirgin. Biz görüntülerden şahsın eşkâlini tespit ettik. Polis de mutlaka bunu yapmıştır. Hep aynı saatlerde ortaya çıkan sapığın bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Biz de mahallede nöbet tutuyoruz."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.