AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı?

26-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak eden öğrenciler için ayrıntılar haberimizde…

AÖF sınav sonuçları için geri sayım başladı. 26-27 Mayıs tarihinde gerçekleşen final sınavına giren öğrenciler heyecanla sonuçların açıklanacağı günü bekliyor. Peki AÖF bahar dönemi final sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF yetkililerinden henüz bir açıklama gelmedi. Ancak, (AÖF) bahar dönemi final sınavı sonuçlarının 15 gün sonra açıklanması bekleniyor. AÖF sınav sonuçlarının, en geç 8 Haziran 2018 tarihine kadar açıklanacağı öngörülüyor.

Sınav sonuçlarını merak eden öğrenciler, AÖF öğrenci otomasyonu sisteminden sonuçları takip edebilirler. Sonuçları görüntülemek için AÖF öğrenci otomasyonuna T.C. Kimlik Numarası ve öğrenci şifresi ile giriş yapan öğrenciler bireysel notlarını görebilecek.

Öğrenciler, sınav sonuçlarını "https://sinavsonuc.anadolu.edu.tr/" internet adresinden T.C. kimlik numaralarıyla öğrenebilecek.

AÖF SORU VE CEVAPLARINA NEREDEN ULAŞILIR?

AÖF sınav soru ve cevaplarını araştıran öğrenciler, sorulara verdikleri yanıtların doğruluğunu ve yanlışlığını kontrol etmek için, Anadolu Ünverstesi e-Kampüs sistemi üzerinden cevapları görüntüleyebilecek. AÖF final sınavı sorularının cevaplarını öğrenmek isteyen öğrenciler e-Kampüs sistemine öğrenci girişi yaparak ve ardından çıkmış sınav soruları bağlantısına tıklayarak, açılan ekranda AÖF soru ve cevapları görebilecekler.

AÖF ders geçme notları ise şu şekilde:

84-100 arası not alan öğrenci AA harf notu ile, 77-83 arası not alan öğrenci AB harf notu ile, 71-76 arası not alan öğrenci BA harf notu ile, 66-70 arası not alan öğrenci BB harf notu ile, 61-65 arası not alan öğrenci BC harf notu ile, 56-60 arası not alan öğrenci CB harf notu ile, 50-55 arası not alan öğrenci CC harf notu ile, 46-49 arası not alan öğrenci CD harf notu ile 1,70 koşullu dersten geçiyor.

40-45 arası not alan öğrenci DC harf notu ile 1,30 koşullu dersten geçiyor. 33-39 arası not alan öğrenci DD harf notu ile 1,00 koşullu dersten geçiyor. 0-32 arası not alan öğrenci FF harf notu ile 0,00 dersten kalıyor.

ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

2018 AÖF sınav tarihleri resmi web sitesinde yayınlanan bilgiye göre, üç ders sınavının 21 Temmuz 2018 tarihinde yapılacağı açıklandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.