Apple’dan flaş hamle! ‘Ucuz iPhone’ önümüzdeki aylarda satışa sunuluyor

Apple’dan flaş hamle! ‘Ucuz iPhone’ önümüzdeki aylarda satışa sunuluyor

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, önümüzdeki Eylül ayında yapacağı lansmanla, yeni iPhone ürünlerini tanıtacak.

Apple şirketi, Eylül ayında yapacağı lansmanla yeni iPhone modellerini tanıtacak. Şirketin ayrıca, iPhone XE adında 4.8 inçlik, küçük ekrana sahip bir telefonla da ‘ucuz iPhone’ hamlesi yapması bekleniyor.

Henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmese de, Apple’a yakın kaynakların iddiasına göre, son dönemde satışa sunulacak en küçük iPhone için kolları sıvamış durumda.

4.8 inç OLED ekrana sahip olması beklenen bu özel telefonda, iPhone X’te olduğu gibi ana ekran üzerinde ‘home’ butonu yer almayacak. Aksine, Face ID teknolojisi ile beraber gelmesi ve kullanıcısına tam ekran sunması öngörülüyor.

T24’te yer alan habere göre, 7nm A12 işlemciden güç alması beklenen iPhone XE’nin, iPhone XR modellerinde de görülen tek kamera yapısına sahip olacağı öne sürülüyor.

Apple, daha küçük ekrana sahip olması nedeniyle daha ucuza piyasaya sürülecek iPhone XE’nin, iPhone 11’in ucuz bir alternatifi olması bekleniyor.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.