Araştırma görevlisi Ceren Damar’ı öldürmüştü O CANİNİN İLK İFADESİ

Araştırma görevlisi Ceren Damar’ı öldürmüştü O CANİNİN İLK İFADESİ

Son Dakika… Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma görevlisi Ceren Damar’ı odasında öldüren caninin ilk ifadesi ortaya çıktı.

Araştırma görevlisi 27 yaşındaki Ceren Damar’ı öldürülen Hasan İsmail H.’nin ve silahın sahibi babasının emniyetteki işlemleri tamamlandı ve ilk ifadeleri ortaya çıktı.

Hasan İsmail H., karakolda verdiği ifade de Ceren Damar’ın danışman hocası olduğunu, kendisine ters cevaplar verdiğini, terslediğini, odasına gittiğinde ise kendine hakim olamayıp cinayeti işlediğini itiraf etti.

“2014'te Kıbrıs'ta Hukuk Fakültesi’ni kazandığını, 1 yıl sonra ise yatay geçişle Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne geldiğini söyleyen 4. Sınıf öğrencisi katil Hasan İsmail H., kendisine haksızlık yapıldığını, ikinci sınıftan başlaması gerekirken birinci sınıftan başlatıldığını, danışman hocası Ceren Damar’a bu sorunları anlattığını fakat kendisine ters cevaplar verdiğini söyledi.

‘Ben, derslerimin yoğun olması nedeniyle üniversiteye sınavdan sınava gidiyordum’ diyen katil İsmail H., ders çalışmalarımı ise evde yaptığını, cinayeti işlediğin gün 3 tane sınavının olduğunu, derslerinin yoğun olmasından dolayı sınava hazırlanamadığını, ifade ederek şöyle devam etti:

Geçmem için kopya çekmem gerekiyordu. Bu nedenle sınavdan geçmek için kopya hazırladım. Sınav salonuna girdiğimde Ceren Damar Şenel'i gördüm. Sınav başladıktan sonra hazırladığım kopyayı çıkardım ve kopya çekmeye başladım. Sonra Ceren Hocam beni yakaladı. Hakkımda tutanak tutarak kopya çektiğim için işlem yaptı. Gün içerisinde birkaç kez onunla görüştüm. Odasına gittim ancak beni tersledi 'çık git' falan dedi. Sonra eve gittim babamın silahını aldım. Daha önceden de bıçak almıştım. Sonra tekrar Ceren Damar Şenel ile görüşmek için odasına gittiğimde kendime hakim olamadım. Evden aldığım babamın silahını doldur boşalt yaptım ve Ceren Damar Şenel'e 2 el ateş ettim. Sonra da bıçak ile saldırdım. Ne kadar vurduğumu hatırlamıyorum. Daha sonra tabancayı başıma dayadım ve intihar etmek istedim. Ancak odaya hocalar ve öğrenciler girmeye başlamıştı. Ben de olayın şoku nedeniyle oradan kaçtım. Annemi aradım sonra babamla birlikte karakola giderek teslim oldum."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.