Arda Turan tutuklanıyor mu? Savcılığa flaş dilekçe

Arda Turan tutuklanıyor mu? Savcılığa flaş dilekçe

Son Dakika... Medipol Başakşehir’in yıldız futbolcusu Arda Turan’ın tutuklanması için harekete geçildi. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Son dakika gelişmesine göre; Şarkıcı Berkay’ın avukatı, Arda Turan’ın tutuklanması için savcılığa dilekçe verdi.

Arda Turan- Berkay kavgasına ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. Şarkıcı Berkay Şahin'in avukatı, milli futbolcu Arda Turan hakkında tutuklama kararı çıkarılması için dilekçe verdi.

ARDA TURAN, BERKAY ŞAHİN'E SALDIRMIŞTI

Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin ile kavgasının ardından savcılığın talimatıyla Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne telefonla çağrılarak ifadesine başvurulmuştu. Arda Turan burada yaklaşık 3 saat ifade verdikten sonra açıklama yapmadan emniyetten ayrılmıştı.

Arda Turan, ifadesinde şu ifadeleri kullanmıştı:

"BERKAY'IN EŞİNİ TANIMIYORUM"

"Ben eğlence mekanına gittim. Burak Yılmaz oradaydı. Birlikte otururken, Berkay yanımıza geldi. Omuzumdan ve yakamdan tutarak beni kendine doğru çekti. Ben de sinirlendim ve ne oluyor diyerek vurdum. Ben Berkay'ın eşini tanımıyorum, kendisiyle herhangi sohbetim olmadı. Benim peşinden tuvalete gittiğim ve koluna dokunduğumu söylüyor. Bu doğru değil, ben tuvalete falan gitmedim. Görüntülerde de tuvalete gitmediğim, taciz etmediğim ortadadır."

"TABANCAYI YANINA KOYDUM, KAZAYLA PATLADI"

Berkay'ın gittiği hastaneyi öğrenerek taciz iddiasının doğru olmadığını söylemek için peşinden gittim. Yanına gittiğimde, 'Ben buradayım eğer sözlü taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada ben senden şikayetçi de olmayacağım' dedim ve tabancayı yanına koydum. Berkay da bu sözlerim üzerine, 'Kaptan yok ben seni severim, tamam sorun yok, inanmıyorum.' dedi. Berkay böyle söyleyince ben de hastaneden ayrılmak için tabancayı koyduğum yerden alırken tabanca kazayla patladı."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.