Arınç'tan flaş İmamoğlu açıklaması: "Kendi ellerimizle verdik"

Arınç'tan flaş İmamoğlu açıklaması: "Kendi ellerimizle verdik"

Eski AK Parti Milletvekili, AK Parti kurucularından, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç İstanbul seçimleri, Cumhur ittifakı ve Ekrem İmamoğlu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Kozmik Oda skandalı ile gündemi uzun bir süre meşgul eden eski TBMM Başkanı Bülent Arınç YSK’nın sıkıntı içinde olduğunu belirterek, “Yüksek Seçim Kurulu zannediyorum ki adil bir karar verecektir. Sıkıntı içinde olduklarını görüyorum. Allah onlara kolaylık versin. Adaletten ayrılmasınlar.” dedi.

HAK ETMEDİĞİ POPÜLARİTEYİ VERDİK

Bülent Arınç, Ekrem İmamoğlu için, “Ekrem İmamoğlu’nun bile hak kazanmadığı büyük bir popülariteyi biz kendi ellerimizle ona vermiş olduk” ifadelerini kullandı.

Bülent Arınç Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Kocaeli Kitap Fuarı’nda katıldığı söyleşide soruları yanıtladı.

İSTANBUL SEÇİMLERİ İPTAL EDİLMELİ Mİ?

Bülent Arınç, Veyis Ateş’in İstanbul seçimleri ile ilgili sorduğu soruya, “Şimdi öyle bir soru ki bu, bu soruyu bana seçim akşamı sormuş olsaydınız cevabım çok kolay olurdu. Ama bir gün sonra bu işin neticesi belli olacak.”

BAHÇELİ’Yİ HEDEF ALDI

Abdullah Gül ve Davutoğlu için “Bir Ali Babacan, bir Davutoğlu, bir Abdullah Bey kolay yetişmiyor. Bunlar bizim insanlarımız” dedi.

Cumhur İttifakı’nı değerlendiren Arınç ; “Bahçeli bizi yüzde 35’lere düşürdü. Yüzde 35’lere düştüysek biz, kendi ifadesine göre söylüyorum, parti olarak, seçimde aldığımız sonuç olarak değil. Biz yüzde 19’uz dediği zaman bize kalan yüzde 32. Bu doğruysa bir alarm zili çalması lazım. Tekrar ayağa kalkacağız, kucaklaşacağız. Bu iş çok kolay.” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir

bulent-arinc.jpg

ekrem-imamoglu-003.jpg

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.