Artvin’de dehşet! Tacizle suçladığı adamı sokakta öldürdü

Artvin’de dehşet! Tacizle suçladığı adamı sokakta öldürdü

Kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü kişiyi sokakta gördü ve çantasından çıkardığı tabancası ile vurdu. Olaydan sonra sinir krizi geçiren kadını, polis silah doğrultarak gözaltına aldı.

Artvin’in Arhavi İlçesi’nde yaşana olayda Nurten İ., kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü Engin Şahin adlı kişiyi sokak ortasında vurdu. Başına ve vücuduna kurşun isabet eden Şahin, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından silahını çantasına koyan ve diz çökerek sinir krizi geçiren kadını, polis silah doğrultarak gözaltına aldı.

DHA’da yer alan habere göre, Arhavi İlçesi’de kurulan pazar yerinde medyana gelen olayda, Nurten İ. Kendisini taciz ettiği iddiasıyla daha önce şikayetçi olduğu Engin Şahin ile karşılaştı. Şahin’i gören Nurten İ., çantasından çıkardığı silahıyla vurdu. Başına ve vücudunun diğer kısımlarına kurşun isabet eden Şahin yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
Olay sonrası çevredekilerin ihbarı ile pazar yerine polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. 

Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Engin Şahin yaşamını yitirdi.

Polis ekipleri, olayın ardından silahını çantasına koyan ve diz çökerek sinir krizi geçiren kadına silah doğrultarak çantasını bırakmasını söyledi. Çantayı polislere veren Nurten İ., gözaltına alındı. 

Yaşanan bu olayın ardından polis soruşturma başlattı.

İşte o anlar:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.