Askerlik sistemi değişiyor! Bakan Hulusi Akar açıkladı

Askerlik sistemi değişiyor! Bakan Hulusi Akar açıkladı

Son Dakika… Askerlik sistemi resmen değişiyor. Konu ile ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan kritik bir açıklama geldi. İşte haberin ayrıntıları;

Bakan Hulusi Akar zorunlu askerlik sistemiyle ilgili açıklamalarda bulundu ve yeni bir sistemin geldiğini resmen açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, askerlikte yapılacak yeni düzenlemelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Akar, "Bedelli askerlik dövizli askerlik klasik askerlik ne olacak bunun sonu diyorsunuz, 2-3 aydan beri çalışma yürütülüyor henüz sonuçlanmadı tartışmalı pek çok bakanlığı ilgilendiriyor. 2-3 ay içinde bedellidir, dövizlidir bunu gündemden çıkartıp, bir zemine kavuşturma gayretimiz sürüyor" diye konuştu.

"ÇALIŞMALARIMIZI BİTİRMEK ÜZEREYİZ"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, geçtiğimiz günlerde askerlikte yapılacak yeni düzenlemelerle ilgili, "Sosyal boyutu, siyasi boyutu dahil askerlik noktasından baktığınızda neler yapabiliriz, çalışmamızı bitirmek üzereyiz" demişti.

YENİ SİSTEM GELİYOR

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yeni askerlik sistemi ile ilgili çalışmaların bitirilmek üzere olduğunu açıkladı. Herkesin en uygun zamanda askerlik yapmasını sağlayan bir sistemi umduğunu ifade eden Akar, yakın bir gelecekte yürürlüğe sokmaya çalışacaklarını ifade etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.