Avcı'dan bayrak tepkisi: Bu bayrak altında şarkı söylemem!

Avcı'dan bayrak tepkisi: Bu bayrak altında şarkı söylemem!

Koray Avcı; Irak'ın Süleymaniye kentinde düzenlediği konserde sözde kürdistan bayrağının indirilmemesi durumunda şarkı söylemeyeceğini belirtti.

Şarkıcı Koray Avcı’nın Federe Kürdistan Bölgesi’nin ikinci büyük kenti olan Süleymaniye’de Hewari Şar Parkı’nda verdiği konserde, sahnenin üstünde bulunan Kürdistan bayrağının indirilmesini istediği ve indirilmediği takdirde konser vermeyeceğini söylediği iddia edildi.

 

Açıklama yapılmadı

Basnews’in haberine göre, Süleymaniye kaymakamı Awat Muhammed Kürdistan bayrağının indirilme iddialarının doğru olmadığını ileri sürdü. Hewari Şar Parkı’nın müdürü Rêbîn Şeyh Cemil ise konuya ilişkin bir açıklama yapmayacağını söyledi. Süleymaniye Kültür Genel Müdürü Babekir Dıreyi de Kürdistan bayrağının indirilmesi haberinin doğru olması durumunda, konseri düzenleyen şirket hakkında soruşturma başlatacaklarını açıkladı.

 

koray-avci-001.jpg

 

Koray Avcı’nın bu isteği üzerine konserin verildiği sahnenin üstünde asılı bulunan Kürdistan bayrağının indirildiği belirtildi. Koray Avcı’nın bu tavrı Federe Kürdistan Bölgesi’nde sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi bayrağının indirilmesini kınadı.

 

Koray Avcı'dan açıklama

Koray Avcı "Bayrak indirme" haberleri üzerine bir açıklama yaptı.

Avcı sosyal medyadan yaptığı açıklamada çıkan haberleri yalanlayarak; "Çıkan haberler asılsızdır" dedi

İşte Avcı'nın o açıklaması

 

koray.JPG

 

İlgili haber

koray-son.jpg
 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.