Avcılar sapığı CHP'li çıktı İmamoğlu ile ilgili şok paylaşımlar

Avcılar sapığı CHP'li çıktı İmamoğlu ile ilgili şok paylaşımlar

Dün öğle saatlerinde Avcılar yönüne giden metrobüste bir kadını taciz eden sapık Fatih Özdemir'in CHP teşkilatlarına üye olduğu iddia edildi.

Dün öğle saatlerinde İstanbul'da metrobüsle Avcılar yönüne giden bir kadın yolculuğu sırasında tacize uğradı.

Metrobüste kadının üzerine boşaldığı belirtilen Fatih Özdemir isimli şahıs, diğer yolcular tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Tacize uğradığını iddia eden kadın olayın ardından "Biz değil siz utanacaksınız" diye tepki göstererek tacizcinin görüntülerini videoya kaydetti.

Daha sonra yaşanan olaya ilişkin video sosyal medyada yayınlanırken #MetrobüsteTacizVar etiketi ile sosyal medyada gündem oldu. Tepkilerini bu etiket üzerinden dile getiren vatandaşlar, tacizcinin cezalandırılmasını istedi.

SAPIK CHP'Lİ ÇIKTI

Sosyal medya hesaplarından Ekrem İmamoğlu ve CHP ile ilgili birçok paylaşımı olan Fatih Özdemir isimli tacizcinin CHP'li bazı isimleri de facebook hesabında takibe aldığı görüldü..

CHP ÜYESİ İDDİASI

Sosyal medyada yer alan bazı paylaşımlarda söz konusu şahıs olan Fatih Özdemir'in CHP teşkilatlarına üye olduğu iddia edildi. CHP'nin etkinliklerinde aktif bir rol oynadığı da iddia edilen şahısla ilgili CHP yönetiminin nasıl bir aksiyon alacağı da merak konusu oldu.

KAFTANCIOĞLU: TACİZCİ ŞAHIS PARTİ ÜYEMİZ DEĞİL

Kaftancıoğlu'nun Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

İstanbul’da dün bir metrobüste yaşanan cinsel taciz olayından sonra sosyal medya platformlarında tacizci şahsın partimize üye olduğu iddia edilmiştir. Yaptığımız araştırmalar neticesinde zanlının partimize üye olmadığı tespit edilmiştir.

Kadına karşı istismar suçunu işleyen kim olursa olsun tavrımız bu konuda nettir. CHP olarak önceliğimiz kadına karşı şiddet ve istismar vakıalarında kadının üstün menfaatini korumaktır.'

İŞTE O SAPIĞIN PAYLAŞIMLARI;

metrobus-taciz-1-siyasetcafe.jpg

metrobus-taciz-2-siyasetcafe.jpg

metrobus-taciz-3-siyasetcafe.jpg

metrobus-taciz-4-siyasetcafe.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.