Aydın’da insanlık dramı! İntiharı resmen seyrettiler

Aydın’da insanlık dramı! İntiharı resmen seyrettiler

Aydın'da intihar girişiminde bulunan kişiyi izleyebilmek için toplanan bir grup genç pes dedirtti. Gençlerin, şahsın atlayışını görmek için bekledikleri anlar kameralara yansıdı.

Aydın Efeler İlçesi’nde bunalıma giren bir şahıs, Atatürk Meydanı'ndaki Büyükşehir Belediye Binası'nın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Olayı duyan bir grup genç, şahsın atlayışını görebilmek için olay yerine gelerek intiharı izlemeye koyuldu.

İntihar girişiminde bulunan şahsın, 7 katlı binanın çatısından aşağıya atlayışını izleyebilmek için meydanda toplanan gençlerin görüntüsü pes dedirtti.

aydin-intihar-siyaset-cafe.jpg

FİLM İZLER GİBİ SEYRETTİLER

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, çatıdaki şahsı ikna etmeye çalışırken, meydanda toplanan gençler film izler gibi olayı seyrettiler. Yaklaşık 2 saat süren ikna çabalarının ardından şahsı intihardan vazgeçiren polis ekipleri, gençlerin şaşırtan hareketleri üzerine ikazda bulundu.

ATLASIN DİYE BEKLİYORUZ

Gençlerin bağırarak, ‘Bir an önce atlasın' diye kameralara konuşmaları herkesi şaşkına çevirdi. Şahıs atlamayınca gece yarısında toplanma amacına ulaşamadıklarını söyleyen gençler kameralara utanmadan, “Delinin biri atlıyor diye okuduk duyduk geldik. Atsın diye bekliyoruz. Bir saattir bekliyoruz. Atacağım demiş atmamış halen. Atlayacaksa atlasın” diye konuştular.

aydin-da-utandiran-goruntuler-bir-grup-genc-siyasetcafe.jpg

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Adeta insanlık dramının yaşandığı bu görüntü, polisin uyarısıyla son buldu. Ekonomik ve ailevi sorunları nedeniyle bunalıma girip intihar girişiminde bulunan 1 çocuk babası F.Ö. ikna edildikten sonra hastaneye götürüldü.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.