Ayşe Kulin'in kitaplarında pedofili fışkırıyor 

Ayşe Kulin'in kitaplarında pedofili fışkırıyor 

Bir yazarın ortaya çıkan pedpfili içerikli kitabı sonrası sosyal medya günlerdir kitaplarda yer alan pedofili ifadelerle çalkalanıyor. Ünlü yazar Ayşe Kulin'in kitaplarında pedofili fışkırdığı ortaya çıktı. 

Önce Abdullah Şevki isimli yazarın Zümrüt Apartmanı isimli kitabı, sonra Elif Şafak'ın 'Mahrem' kitabında yer alan pedofili içerikleri gündeme bomba gibi düştü. Son olarak Ayşe Kulin'in Gece Sesleri isimli kitabında da pedofili ifadeleri ortaya çıktı.

Sosyal medya dünden bu yana kitaplarda yer alan pedofili ifadeleri ile çalkalanıyor. Bu kitaplara tepki artarken bakanlık harekete geçti. Zümrüt Apartmanı isimli kitabın yazarı Abdullah Şevki dün akşam saatlerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve soruşturma sonrası servet bırakıldı. Yine kitaplarında pedefoli içerikleri tespit edilen Elif Şafak hakkında ise henüz bir soruşturma başlatılmadı.

AYŞE KULİN'İN KİTABINDA DA PEDEFOLİ İFADELERİ

Türkiye'nin en çok okunan yazarları arasında olan Ayşe Kulin'in Gece Sesleri isimli kitabında da benzer pedofili ifadelerinin yer aldığı anlaşıldı. 

Yetişkin dünyasına ilişkin yazıldığı iddia edilen söz konusu kitapta öncelikle bir konakta ağa çocuğu olarak yaşayan Yusuf'un 13 yaşındaki Ziynet ile yaşadıkları konu alınıyor. Hikaye daha sonra da bir bebek üzerine taşınıyor ve net olarak pedofili ifadeleri bulunuyor. Sosyal medya kullanıcıları da Kulin kitabına yazdıkları mesajla tepki gösterdi.

İşte Ayşe Kulin'in kitabında yer alan bölüm ve gelen tepkiler:

aysekulinpedfil1.jpgaysekulinpedfil2.jpgaysekulinpedfil3.jpg

Duygu Asena'nın 'Paramparça' kitabında da pedofili içeren ifadeler kullanılmış.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.