Bağcılar’da panik! Halk sokağa döküldü

Bağcılar’da panik! Halk sokağa döküldü

İstanbul Bağcılar’da bir işyerinde çıkan yangın halkı sokağa döktü. Paniğe kapılan Mahalle sakinleri kendilerini sokağa attılar.

İstanbul, Bağcılar İlçesinde bir işyerinde meydana gelen yangın paniğe sebep oldu.Bağcılar,Mahmutbey Mahallesi, 2603 Sokak'taki 4 katlı bir apartmanın giriş ve bodrum katlarında bulunan tekstil atölyesinde saat 16.00 sıralarında henüz belirlenmeyen bir nedenle çıkan yangın çıktı. Tekstil malzemelerinin kolayca tutuşması yangının kısa sürede büyümesine yol açtı. Bunu gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

 

bagcilarda-panik-min.jpg

 

Üst katlardaki evlere sıçrama tehlikesi bulunan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda ancak yarım saatte söndürüldü. İş yerinin pencerelerinden çıkan alev ve duman nedeniyle binanın dış cephesinde ve iş yerinde büyük çapta hasar meydana geldi. Mahalle sakinlerinin ise yangın paniğiyle sokağa döküldüğü ve söndürme çalışmalarını izlediği görüldü.


İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları ile yangın tamamen kontrol altına alındı. Çıkan yangının sebebini araştırma çalışmaları devam ederken, polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.