Bahçeli’den Minik Leyla paylaşımı: ‘Takipçisi olacağım’

Bahçeli’den Minik Leyla paylaşımı: ‘Takipçisi olacağım’

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Minik Leyla Aydemir ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar;

MHP Lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabı üzerinden, dün cesedine ulaşılan 3.5 yaşındaki Leyla Aydemir hakkında açıklama yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Çocuk katillerinin en ağır, en şiddetli ölçüde cezalandırılması kaçınılmaz bir adalet ihtiyacı, ihmal edilemeyecek insanlık ve şeref görevidir. Bunun da sonuna kadar takipçisi olacağımızı herkes bilmelidir" diye konuştu.

İşte Bahçeli’nin sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama:

Eylül’den sonra Leyla yavrumuzun da cansız bedeni bulundu. Hakikaten Türkiye yasa boğuldu. Ağrı’da günlerdir aranan Leyla gözlerini hayata yumdu. Hem Eylül’e hem Leyla’ya Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır ve başsağlığı temenni ediyorum. Çocuk katillerinin en ağır, en şiddetli ölçüde cezalandırılması kaçınılmaz bir adalet ihtiyacı, ihmal edilemeyecek insanlık ve şeref görevidir. Bunun da sonuna kadar takipçisi olacağımızı herkes bilmelidir.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.