Bahçeli'den partisine şok uyarı

Bahçeli'den partisine şok uyarı

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli partisine çok kritik uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar;

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinde kalanlar ile İYİ Parti'ye gidenler arasında sosyal medyada yaşanan tartışmalara ilişkin çok sert uyarılarda bulundu.

Bahçeli, "Hepinizde kral telefonlar var. Orada 240 karakter arasında kavga edeceğinize, bir kere de genel başkanınızı arayın. Ona sorun” dedi.

Partisinin genel merkezinde il başkanlarıyla bir araya gelen Bahçeli, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

2019 yılının Kasım ayında yapılması planlanan seçimlerde Meclis açısından her partinin kendi tüzel kimliğini korumak suretiyle, ittifakların olabileceğini söyleyen Bahçeli, 'ittifakta herkesin kendi partisine oy vereceğini, böylece her partinin kendi oy oranının da görülebileceğini' anlattı.

FETÖ SIZMALARINA ENGEL OLUN

MHP Lideri’nden il başkanlarına, partililerle istişare toplantılarına başlanması yönünde de talimat geldi. Genel Merkez politikalarının seçmenlere anlatılması gerektiğini söyleyen Devlet Bahçeli, partililerinden serinkanlı kalmalarını ve kavganın tarafı olmamalarını istedi.

Bahçeli, “18 Mart 2018’de güçlü bir kongre yapacağız. Bu kongrede özellikle küresel güçlere karşı bir mesaj vereceğiz. Hazır olun. Bu zamana kadar MHP’nin söylediği her şey doğru çıktı, bu söylediklerimizin de doğru çıktığı görülecek” dedi. Bahçeli, istişare toplantılarına yöneticiler ile milletvekillerinin de katılacağını açıklarken ayrıca ‘partiye FETÖ’cü sızmalara da engel olunmasını’ istedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.