Bahçeli'nin o açıklamasına gazeteciden esprili yorum: "Beyefendi biz bunları İngilizce'ye çeviriyoruz"

Bahçeli'nin o açıklamasına gazeteciden esprili yorum: "Beyefendi biz bunları İngilizce'ye çeviriyoruz"

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin partisinin bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmanın haberinin spotunu Twitter’da paylaşan Sputnik Türkiye’nin paylaşımının altına esprili bir yorum geldi: "Beyefendi biz bunları İngilizce'ye çeviriyoruz"

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın tutuklu iş insanı Osman Kavala ve eski HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş hakkında yaptığı açıklamalara tepki gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli, "Siyaset eskisi bir şahsın Kavala ile Demirtaş'a güzellemeler yapması çarpıklıktır, ahmaklıktır. Bu suçluyu övmektir" demişti.

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmanın devamında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bütün kurum ve kurallarıyla kökleşmesi için ihtiyaç duyulan hukuk, adalet, ekonomi, sosyal ve diğer tüm reformların, Cumhur İttifakı’nın ortak iradesi olduğunu vurgulayarak, "Kaldı ki en büyük reform Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir. Cumhur İttifakı; cukka ittifakı değildir, curcuna ittifakı değildir, çukur ittifakı değildir, çuval ittifakı değildir, çuvallamış bir ittifak hiç değildir" dedi.

Haberin spotunu Twitter’da paylaşan Sputnik Türkiye’nin paylaşımının altına Duvar gazetesinde çalışan gazetecilerden olan Neşe İdil’in esprili yorumu ise okuyanları gülümsetti. Bahçeli’nin kullandığı kelimelerin İngilizce’ye tercümesinde zorluk yaşadığını esprili bir dille vurgulayan Neşe İdil: “ Beyefendi biz bunları İngilizce'ye çeviriyoruz” diye yorum yazınca, sosyal medyada yorumu oldukça büyük ilgi topladı.

 

devlet-bahceli-twitter.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.