Bakan müjdeyi verdi! 24 saat açık olacak

Bakan müjdeyi verdi! 24 saat açık olacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, vatandaşa müjdeyi verdi. Kasapoğlu, spor tesislerinin 7 gün 24 saat hizmet vereceğini duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Karabük  Beşbinevler Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Spor Salonunun açılış töreninde konuştu.

Eski TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in önderliğinde sporda çok önemli tesisleri kazandığını aktaran Kasapoğlu, "Türkiye'nin hemen hemen  hiçbir yerinde olmayan tesislere sahip oldu. Biz de bundan sonraki süreçte  Karabük'ümüzün merkezi ve ilçelerini sporda bir marka şehre dönüştürmek ve burada  hem ulusal hem de uluslararası anlamda Avrupa ve dünya şampiyonlarını yetiştirmek  için inşallah yatırıma ve çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

7 GÜN 24 SAAT AÇIK OLACAK

Sporu tabana yayan toplumların şampiyonlar çıkardığını aktaran  Kasapoğlu, "Dolayısıyla bu toplumun merkezine bundan sonraki süreçte  kadınlarımızı alıyoruz ve kadınlarımızın öncülüğünde gençlerimizle, her yaştan  insanımızla, sporun engel tanımayan ruhuyla kadınıyla erkeğiyle genciyle  yaşlısıyla engelli-engelsiz demeden tüm Türkiye inşallah bir seferberlikle bu  tesislerimizi daha yoğun ve verimli şekilde kullanacağız. Vatandaşımızın bu  tesislere erişimini kolaylaştırmak amacıyla bundan sonraki süreçte, şu an  itibarıyla iki aydan beri pek çok ilimizde başladık, bu tesislerimiz 7 gün 24  saat esasına göre çalışacak ve ne zaman isterseniz gelip bu tesisleri kullanma  imkanına sahip olacaksınız. Gençlik merkezlerimizi de yine 7 gün 24 saat esasına  göre sizlerin hizmetine alacağız." diye konuştu.

SİYASETCAFE.COM

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.