Bakanlık’tan flaş bedelli askerlik kararı!

Bakanlık’tan flaş bedelli askerlik kararı!

Son Dakika… Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlikle ilgili flaş bir karar aldı. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Milli Savunma Bakanlığı’ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada, askerlik şubelerinin 27, 28 ve 29 Ekim'de de hizmet vermeye devam edeceği ifade edildi.

Bakanlık’tan yapılan kritik açıklamaya göre; askerlik şubeleri 27, 28 ve 29 Ekim'de tarihlerinde de hizmet vermeye devam edecek.

Bedelli askerlik başvuruları devam ediyor. Başvuru süresinde son günlere girilmesiyle şubelerde ise izdihama varan yoğunluklar yaşanıyor. Milli Savunma Bakanlığı, yaşanan yoğunluğu eritmek amacıyla 24 saat işlem sistemine geçti. Askerlik şubeleri kesintisiz hizmet verirken, hafta sonu izinleri de kaldırıldı.

Konu ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, askerlik şubelerinin 27, 28 ve 29 Ekim'de de hizmet vermeye devam edeceği duyuruldu. Öte yandan bedelli askerlik için ücretini yatırma süresi 3 Kasım'da doluyor. Dekontlarla birlikte son işlemi yapmak için ise son gün 5 Kasım 2018.

Geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar 700 bine yakın kişinin bedelli askerlik başvurusunda bulunduğunu açıklamıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.